MARA-SHIMAS NO ICHIME


Dit is onze ICHIME, de pup die we hebben aangehouden uit het nest van 7-10-2022
uit Kampioen "Mara-Shimas Etsuko Go" & de prachtige franse reu

"O'taihei Go Des Dragons Du Soleil Rouge" World Winner 2022 


Ichime is een fijne jonge atletische hond met een open karakter, ze vindt het heerlijk om uit haar plaat te gaan in het twiske met Maru en de Shiba's.
Haar tot nu toe korte showcarrière is in elk geval vliegend van start gegaan en ik ben benieuwd wat deze knappe jonge dame nog meer voor ons in petto heeft..:-)Op 5 augustus 2023 was de Nationale CAC show in Rotterdam.

Keurmeester was Mevr. Anita Gielissen en onze Ichime kreeg het CAC en werd tevens Beste van het Ras..:-)

Op 28 juli 2023 was de Internationale GERMAN WINNER SHOW 2023 in Gelsenkirchen (D). Keurmeester was Dhr. H. Schenk (D) met een inschrijving van 23 Akita's. Ichime kreeg het FCI-CACIB-Junior, jeugd CAC-AC + CAC-VDH en werd beste jeugdhond met een mooie titel erbij van GERMAN JUNIOR WINSTER 2023 , uiteindelijk werd Ichime ook nog BESTE VAN HET RAS..:-)

Voor het eerst in de jeugdklas en Ichime kreeg het CAC en werd gelijk Beste van het Ras. Dit is haar eerste verdiende titel van: CLUBWINSTER 2023. Uiteindelijk werd ze BESTE JEUGDHOND IN SHOW en BESTE VAN DE SHOW!

Keurmeester was: Ricky Lochs-Romans (NL).

Ichime "BEST PUPPY IN SHOW" op de European Dog Show 18-5-2023 in Herning Denemarken  Keurmeester: Børge Espeland(Noorwegen)

Daarvoor werd ze eerst Best of Breed Puppy onder Keurmeester: Rony Doedijns (Nederland) 

Ichime 3de BESTE BABY IN SHOW op de HOLLAND CUP SHOW te Bleiswijk 19-3-2023 onder keurmeester: Wendy Koot-van Oosten (NL)

Deel deze pagina